Services banner

Services

Hos PackageFactory bestræber vi os på at forstå din virksomhed, så vi kan udvikle it-løsninger, der kan hjælpe dig med at nå dine forretningsmål.


E-handel / Webshop
Overvejer du en e-commerce løsning, kan hjælpe dig lige fra rådgivning, omkring strategi og processer, til den tekniske implementering og integration til eksisterende it-systemer. Vi er Umbraco Partner og har stor erfaring med deres Cloud platform.


Søgemaskineoptimering - SEO
Søgemaskineoptimering eller SEO er en vigtig del af markedsføringsindsatsen, især hvis man driver en E-handel eller bare generelt ønsker bedre resultater, igennem online tilstedeværelse. SEO hjælper vi virksomheder med at blive mere synlige for potentielle kunder, der søger produkter, services, eller viden.


Webudvikling
Mange virksomheder står over for forandringer og nogle gange går det så stærkt, at IT halter bagefter. Hos PackageFactory arbejder vi bl.a. med DevOps udviklingsmetode, der fremmer kommunikation ogsamarbejde, kontinuerligsystem‐integration, kvalitetssikring og levering gennem automatiseret test og idriftsættelse.


Apps og mobiludvikling
Med Apps og den mobile udvikling, kan du være til stede der hvor dine kunder er. Vi udvikler og rådgiver dig i hele processen, lige fra platformsvalg (web‐apps, hybrid apps eller native apps), til det færdige produkt. Vi udvikler værdiskabende apps, for jeres brand og brugere, på tværs af platforme og til både Android og iOS.


Hosting
I dag har virksomhederne brug for en IT-løsning, der tilpasser sig efterspørgslen og belastningen på systemerne. Når efterspørgslen på en virksomheds produkter og tjenester vokser forudsigeligt eller uforudsigeligt, skal den være forberedt på at håndtere mere data automatisk. Det er bl.a. en af fordelene ved at hoste virksomhedens IT-systemer i skyen, samtidig slipper virksomheden for at kæmpe med infrastrukturen.

 

Kontakt os i dag, for at høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig, med dit næste IT-projekt.